Lækkerier,  Opskrifter

Råcreme med kakao og et hint af karamel

Udover at være helt tosset med lakrids, så har den opmærksomme læser nok også opdaget at jeg også er lidt et chokolade-øre, så jeg blev selvfølgelig også nødt til at tilgodese denne side af mig selv med en råcreme *G*

Det blev til denne, hvor jeg også har tilsat lucuma pulver for at at søde råcremen lidt.

Jeg synes også at denne råcreme blev god – faktisk synes jeg at de 3 versioner er så gode, at jeg ikke ville kunne vælge mellem dem – og det siger meget, når der er en version med lakrids! *G*

Jeg glæder mig allerede til vi kan få lækre nye, friske bær igen – det har jo desværre lidt lange udsigter, men indtil da kan denne creme også sagtens bruges på pandekager, vafler eller lignende.

Prøv også min variant med mandel eller den med lakrids

Råcreme med kakao og karamel

Antal: 4 personer

Ingredienser:

  • 2 æggeblommer
  • 1 dl fløde
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 3 tsk lucuma pulver
  • 1 tsk kakaopulver

Del æggene i blommer og hvider – gem evt. hviderne til din omelet.

Pisk blommerne luftige sammen med vaniljepulveret.

Pisk fløden let sammen med lucuma og kakaopulver.

Vend forsigtigt lidt af fløden i æggeblandingen til den har en ensartet konsistens. Herefter vender du forsigtigt resten af fløden i.

Server råcremen sammen med din foretrukne frugt – til pandekager eller vafler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *