Taco skaller
Så er vi tilbage ved hyldesten til tacos!
I dag deler jeg opskriften – eller det er jo mere en idé end en opskrift.. Men uanset, så får du her kulhydratfrie skaller til dine tacos 🖤
I løbet af ugen har du fået opskriften på en den lækre salsa dip, oksekød med den velkendte smag fra taco krydderiet og tidligere har jeg bragt både denne og denne opskrift på guacamole. Nu sluttes ringen med disse lækre skaller af cheddar.
Personligt spiser jeg lige så gerne fyldet i et salatblad, men min niece manglede det meget sprøde element og hun blev ovenud tilfreds med disse skaller.
Taco skaller af cheddar
Antal: 6 stk.
Ingredienser:
- 250 g cheddar
Tænd ovnen på 185 grader
Riv osten.
Jeg bruger et rivejern fra Microplane, som river osten forholdsvis fint, hvilket betyder at osten smelter hurtigere.
Tegn 6 lige store cirkler på bagsiden af et stykke bagepapir.
Put bagepapiret på en bageplade og put osten på, så den fylder hele cirklen.
Bag dem i 10-12 minutter, men hold godt øje med dine skaller, da ovne er meget forskellige og de hurtigt kan blive meget mørke.
Når de er færdige skal du lade dem køle af 30 sekunder før du hurtigt hænger dem på skaftet af f.eks. en grydeske og lader dem køle af her. På den måde får du formen af tacoskallerne.
Jeg stillede 2 krus med god afstand og lagde to lange teskeer oven på dem, så der var god plads til skallerne og der blev en ok bredde på skallerne, så der kan være lidt fyld i dem