Dressing & Dip,  Fra havet,  Opskrifter

Wraps med røget ørred og Guacce

Forleden fik I opskriften på mit guacamole krydderi – i dag vil jeg dele opskriften på min luksus version af guacamole og samtidig give en idé til anvendelse af den.

Jeg skifter lidt mellem opskrifter på min guacamole alt efter, hvad jeg skal bruge dem til – og også konsistensen ændrer jeg alt efter, hvad jeg skal bruge den til.

Her har jeg brugt Guacce sammen med røget ørred i en æggewrap og derfor kan jeg godt lide at den er forholdsvis stærk, men også syrlig, da det går godt til den fede fisk. Jeg har derfor tilføjet citronsaft og blade fra citronmelisse. Det hjælper både med at holde den flotte grønne farve – og giver en dejlig smag – WinWin 

Luksus Guacce

Antal: 6-8 wraps 

 • 3 avokadoer 
 • En lille håndfuld citronmelisse blade 
 • Saften fra en lille citron – eller ½ stor 
 • 1 tsk. løgpulver 
 • 2 spsk. stødt spidskommen 
 • 2 tsk. chiliflager 
 • 2 tsk. stødt koriander 
 • 2 fed hvidløg

Da jeg her skal bruge guacamolen til at smøre på æggewraps vil jeg gerne have den så cremet som muligt og derfor har jeg puttet alle ingredienserne i foodprocessoren og kørt den til jeg synes den har opnået den rette konsistens.

Wraps med ørred og Guacce

Antal: 2 personer hovedret eller 4-6 personer til forret

Ingredienser:

 • 4-6 wraps
 • 1 portion Guacce
 • 250 g røget ørred i skiver

Smør guacce på hver wrap og fordel herefter fisken på wrappen.

Rul hver wrap stramt og skær ud i 2 stykker – server og spis!

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *