Alt det andet,  Cravings,  Personligt

Min mad-uge i billeder

I dag er dagen, hvor min niece blev konfirmeret.
❤-lig tillykke med din store dag!

Hele denne uge er gået med at lave lagkage og macarons til netop dette – en 3 etagers lagkage med 5 lag i hver etage og 160 macarons – hvis du tæller dem med, som ikke gik godt! Til hver macarons har jeg lavet 2-3 forskellige slags fyld.
Så jeg har haft en uge i sukkerens verden.

I sidste uge valgte jeg at drikke vin med en helt særlig person og selvom jeg på intet tidspunkt fortryder at jeg gjorde dette har jeg betalt for det hele ugen.
Jeg har cravet sukker, haft humørsvingninger og har på skift haft enten ingen appetit eller været sulten konstant.
Dette er for mig et tegn på at min krop straks reagerer på gamle vaner og søger tidligere – trygge – mønstre. Ligesom min hjerne forsøger at overbevise mig om, at jeg har lyst til noget som ikke er rigtig mad – dvs. fedt-grønt-kød

At jeg så samtidig har stået i en sukkerverden fra morgen til aften i de sidste dage har bestemt ikke gjort tingene nemmere.
Det er jo ikke fordi jeg ikke kan huske, hvor godt jeg synes en macaron med citronganache og lakridsgelé smager.. eller den Snickers inspirerede macaron, men jeg har kunne kontrollere det hele ugen.. altså sådan da!

Men det fortæller jeg om i et indlæg i morgen – om hvordan kulhydraterne kan vinde ind på dig selvom du – tror – du er bevidst om, hvad du vælger og selvom du fastholder at du har styr på det. Nu skal det handle om hvad jeg har spist i denne uge!

Min uge har været præget af hurtige og nemme måltider, men det behøver bestemt ikke betyde dårlige måltider – hvilket nedenstående forhåbentlig vidner om.

Lækkert dagens første måltid bestående af boller med smør+skinke+ost, æg, avokado, bacon, te med kokosolie og en lille portion chiagrød
En rest af oksemedaljoner, champignonsauce og snittet spidskål
En fødselsdagsbolle med smør+skinke+ost. lidt agurker, en lille portion chiagrød og te med kokosolie
Snittet spidskål og lidt agurk, varmrøget laks rørt med lidt mayonnaise, rejer og hummerhalesalat
Spejlæg, bacon, agurke hapsere med ost og skinke, en lille rest dessert og te med kokosolie
Spicy kyllinge frikadeller, dampet broccoli, bacon mayo og et glas saltvand on the side
TACO salat
En rest mørbradgryde oven på blomkålsris
Gæt en rest-burger (bøf, cheddar, salsa dip, guacce og bacon) med dampet broccoli og bacon mayo

HURRA! for food prepping og hurtige måltider 🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *