Ko,  Opskrifter

Taco Dogs

I morgen er det Økodag og bloggen hylder derfor økologien og serverer disse lækre hotdogs med en god kvalitet økologisk hakket oksekød.
I får derfor i dag en opskrift på taco hotdogs.

I år kan vi desværre ikke se køerne danse ude i den virkelige verden, men heldigvis kan vi se dem online – se mulighederne her.

Jeg elsker smagen af tacos og har efterhånden brugt smagen i mange forskellige slags anretninger, så hvorfor ikke også en opskrift på taco hotdogs? 🖤

Elsker du også smagen af taco?
Brug en af mine opskrifter på guacamole – krydderiet til den hurtige guacce eller luksus guaccen. Lav din egen salsa dip eller tacoskaller. Eller du kan prøve den lidt stærke tacosuppe

Taco dogs

Antal: 2-4 personer

Ingredienser:

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 1/2 spsk stødt spidskommen
  • 1 1/2 spsk stødte koriander
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning
  • 50-75 g Salsa dip
  • ca. 50 g revet cheddar
  • Grøn salat
  • 4 Oopsies

Lav salsa dippen efter fremgangsmåden i linket.

Bland oksekødet med koriander, spidskommen og chili. Krydr med salt og peber.

Del kødet i 4 og form hver del til en pølse der passer til dine Oopsies. Husk at tage højde for at fedtprocenten gør at pølserne bliver kortere og tykkere, når de steges.

Steg oksekøds pølserne i en god mængde smør. Jeg foretrækker at starte med at stege ved høj varme og dermed få en lækker stegeskorpe og derefter skrue ned for at bevare saften i købet.

Blend dine avokadoer og rør krydderiet i. Smag til med citronsaft og salt.

Hvis du gerne vil have lunet dine Oopsies lidt kan dette gøres på panden uden fedstof, i en toaster eller på brødristeren. Vær opmærksom på ikke at varme dem for meget, da de så vil være for sprøde til at kunne bukkes.

Samling

Start med at putte lidt grøn salat i Oopsien, herefter lægger du den varme pølse i.
Put revet cheddar på og herefter guacamole og afslut med salsa dip

Spis og nyd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *