Nougat
Lige om snart er det jul og vi kan da ikke have en jul uden nougat, vel? *GISP*
Faktisk har jeg aldrig været rigtig vild med nougat, det har altid været for sødt til mig. Men kombinationen af en lille smule nougat og marcipan – se, det er himlen!

Sidste år lavede jeg Jane Faerbers udgave og den er virkelig god, men jeg vil gerne have lidt bedre samvittighed, når jeg spiser den end jeg havde med 70% chokolade, så derfor har jeg lavet min egen version med en mørkere chokolade og mindre sødestoffer.

Hvis du elsker den almindelige nougat vil du sikkert synes at denne er meget lidt sød og er det tilfældet kan du vælge at bruge en mindre mørk chokolade eller putte mere sødning i.
Nougat
Antal: ca. 600 g
Ingredienser:
- 330 g hasselnøddesmør
- 250 g chokolade (85%)
- 1 spsk Sukrin Melis
Smelt chokoladen i mikrovnen. Giv den 30 sekunder af gangen, så den ikke brænder på.
Rør den smeltede chokolade, hasselnøddesmørret og sukrinen godt sammen.
Hæld massen i en foret form og stil i køleskab.
Jeg bruger en købt hasselnøddesmør for at få nougaten så fin som muligt, men du kan sagtens bruge en hjemmelavet også

Du vil muligvis også synes om

Blomkålsris, squashgetti…
september 30, 2020
Wraps med and og asiatisk mayo
juli 24, 2020
4 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: