Små buttede pandekager
Disse små tykke pandekager virker til at være syndige, men det er de faktisk slet ikke!
Jeg har her lavet dem i en variation med Sukrin (sødemiddel), men du kan sagtens udelade det.

Der findes virkelig mange opskrifter på både tykke og tynde pandekager på nettet – jeg har prøvet nogle forskellige både med og uden melerstatninger (f.eks. mandelmel eller kokosmel), men jeg synes ikke det er nødvendigt. Det fordyrer bare pandekagerne og det er de jo ingen grund til, når det ikke behøves *G*
Disse er lavet på den gule HUSK, æg og ost – nemt, forholdsvis billigt og jeg kan ikke smage forskel på disse og de amerikanske pandekager jeg plejede at lavede.
Jeg har her serveret dem med hindbærskum, hindbærsylt og lidt blåbær, men du kan servere dem med alverdens ting. Jeg har tidligere spist dem med kokossmør tilsmagt med forskellige ting, med Sukrin sirup, hjemmelavet nutella osv. – det er kun din fantasi og mængden af kulhydrater der sætter grænsen 😉

Jeg laver som regel en ret stor portion og smider dem i fryseren, så er det nemt og hurtigt at tage en pandekage op, hvis lysten skulle melde sig. Du kan selvfølgelige bare halvere portionen, hvis du ønsker det.
Små buttede pandekager
Antal: ca. 20
Ingredienser:
- 500 g hytteost
- 10 æg
- 3 spsk Gul HUSK
- 1 spsk Sukrin Gold
- 2 dl fløde
- Skal fra en citron
- 2 tsk kardemomme
Blend æg og hytteost
Bland resten af ingredienserne i massen og rør det godt sammen. Dejen bliver ret fast i det, så fortvivl ikke, hvis du i første omgang tænker at det da aldrig bliver til pandekager!
Steg pandekagerne i godt med smør på en middel varm pande. Det passer med ca. en spiseskefuld dej per pandekage.
Du skal væbne dig med tålmodighed, når du steger pandekagerne – de kan være rigtig svære at vende, hvis du ikke har ladet dem få nok tid før du forsøger.
Server dem med sit yndlingsfyld – eller toppings


Chaffles

Blomkålssuppe
Du vil muligvis også synes om

Serietid
september 9, 2020
Kiks med forårsløg og rosmarin
april 15, 2021
9 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Camilla
Hej Annemette
Vi er i gang med at bage disse lige nu og de dufter himmelske vi glæder os meget til at smage dem med peanutbutter og din nougat senere til aftenhygge med spil, familie og lidt “syndigt”
Jeg elsker at følge din blog – du gør det både spændene med gode opskrifter men også det mere personlige du skriver om, gør at du for mig bliver mere “virkelige” og bare et menneske lige som jeg
Knus og kram en stor beundre af dig som blogger og menneske
Camilla + Nicoline
AnnemetteEngell
Hej Camilla og Nicoline
Tusind tak for de enormt søde ord om bloggen – og mig! Det betyder meget at vide at folk kan bruge det jeg skriver til noget ❤️
Det lyder som en mega dejlig og hyggelig aften – det er vigtigt at huske at hygge i disse mærkelige tider
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: