Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Jeg er i denne uge startet på kursus – et kursus, hvor jeg skal lære at sælge mig selv..
For at kunne sælge sig selv skal man unægtelig starte med at kende sig selv, så jeg har hele ugen arbejdet med DISC profiler, selvindsigt osv.
Jeg vil ikke sige at jeg er overrasket over resultaterne, men det kræver da stadig ind i mellem sin mand – kvinde – at blive konfronteret med egne begrænsninger.. ja – og faktisk også ens stærke sider.

Når man så samtidig er den type som flest mennesker har en holdning til – og faktisk nok ikke rigtig synes om, så skal man ind i mellem sluge nogle kameler *G*

Nå, men al det her med at arbejde med sig selv på den måde er sindssyg spændende, men også lidt hårdt, så ugen har ikke budt på de store kulinariske udfoldelser, men det er jo også med til at give et billede af, hvordan en helt almindelig ualmindelig uge kan se ud, så det skal I selvfølgelig ikke snydes for

Oopsie med leverpostej og agurk

Jeg har preppet Oopsies i denne uge og det første jeg kom i tanke om var en leverpostejmad med agurk! Hvor skørt er det, når man kan spise så meget andet lækkert *G*

Jeg har spist risotto – måske mere korrekt at kalde det blomkålotto.. til både morgen, middag og aften i denne uge. Jeg opdagede at den også smager fint kold – sådanne opdagelser gør man sig, når der er 100 studerende og en mikroovn *G*

Chaffel med hjertesalat, skinke, ost, avokado. Agurk, et kyllingelår og te med kokosolie on the side
Knækbrød med leverpostej
Artiskok og smør!

De fleste af mine måltider har enten kunne passe sig selv eller har været hurtige at lave i denne uge – det glæder også dette! Men det gør det nu ikke til noget jeg har nydt mindre af den grund – jeg elsker artiskokker med masser af smør

Hjertesalat, entrecote, bløde løg, hvidløg og chilimayo

Det fantastiske ved KETO er at man kan slippe af sted med at få måltiderne til at se enormt besværlige og dyre ud – dette måltid var ingen af delene. Til gengæld var det mega lækkert!

Hovsa.. lidt chokolade blev det også til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *