Fugl,  Gris,  Opskrifter

Pølsemix

Nej – det er ikke den pølsemix som du kender fra den lokale gril – det er en væsentlig sundere og mere lækker pølsemix!

Jeg havde engang en borger på jobbet som spiste pølsemix – ikke næsten hver dag, men HVER dag.
Han elskede pølsemix – desværre den lidt kedelige købte pølsemix fra frost, så den her er til ham – en sundere pølsemix, som vi ville kunne spise sammen 🖤

Pølsemix

Antal: 2 personer

Ingredienser:

  • 400 g kinaradise
  • 200 g pølser – helst over 90% kød indhold
  • 100 g løg
  • 40 g smør
  • 4 æg

Skyl og skræl kinaradisen. Skær den herefter ud i firkanter – ca. 1*1 cm og kog den i saltet vand i 10 min.

Ordn løget og skær også det ud i ca. 1*1 cm stykker

Sigt vandet fra kinaradiserne.

Steg løg og kinaradise i rigeligt smør på panden til de har taget godt med farve.

Imens skæres pølserne ud i ca. 1-1½ cm tykkelse og puttes herefter på panden sammen med løg og kinaradise.

På en anden pande laver du 2 spejlæg per person.

Jeg har sådan en pomfrit maskine som jeg har kørt det hele på – derfor er mit i fine ensartet stykker – det behøver det ikke være for at smage godt! Det skal være i lige de stykker som du gerne vil have *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *