Alt det andet

Min mad-uge i Billeder

Hvordan gik der lige en uge igen?
Jeg har absolut intet fået bedrevet i denne uge.. Har intet mad lavet, har intet inspirerende spist… Det har bare været sådan en uge der helst skal glemmes og rives ud af kalenderen *SUK*

Og så passer det jo ikke helt alligevel..

I starten af ugen var jeg med min søster ude og spise og derefter til Jakob Olriks nye foredrag – en mega hyggelig aften i godt selskab og med god mad dr levede helt op til KETO ånden 🖤

En kop skøn varm kakao til et afsnit af Den Store Bagedyst

Lakrids is
Forskellige udgaver af kød-fedt-grønt

Mit dagens første måltid har været upåklageligt i løbet af ugen, men det har været meget det samme som jeg har kørt intet stykke tid nu.. Men sådan er det ofte med mig – jeg spiser noget i en lang periode for så at blive træt af det og begynde at spise noget andet.. i en periode og så blive træt af det.. for at spise… Kan I se mønsteret? *G*

Kakao – vafler med smør og ost – lidt grønt i form af agurk

En late night snack – og slet ikke en dum en!

Søde vafler med lakridskokossmør – blåbær og kokosflager

Tja.. sådan kan aftensmad også se ud, når man ikke har lyst til noget.. *G*

Spise ude – Mørbradgryde med blomkålsris – aspargessuppe

Dette er hvad jeg har fået af varme retter i ugens løb.. Jeg har spist rigtig meget mørbradgryde! Heldigvis smager det jo fantastisk!

Da vi spiste ude fik jeg fransk unghanebryst med urteflødesauce, kål – og knuste kartofler. Kartoflerne kunne man bare have ladet stå, men jeg spiste både et par stykker af dem og drak et glas vin til! Jeg ved det – jeg er total rebelsk.. eller .. Bare ikke så striks pt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *