Brød,  Dressing & Dip,  Fugl,  Opskrifter

Wraps med and og asiatisk mayo

Da jeg stod og kiggede ind i køleskabet den anden dag og ikke rigtig kunne finde på, hvad jeg skulle starte dagen med opstod denne idé pludselig – asiatisk mayo.
Jeg aner ikke om det findes – og om man overhovedet kan sige mayo og asiatisk i samme sætning, men nu har jeg gjort det!
Og den spiselige version af det var også lækker, så den skal I selvfølgelig ikke snydes for..

Køleskabet indeholdt blandt andre ting en rest and og en rest af den asiatiske dressing og som jeg før har nævnt, så elsker jeg and hele året og ville derfor gerne finde på noget med det. Der var samtidig et par wraps i overskud fra tidligere og det virkede logisk at kombinere de ting.
Men det ville være svært at få den meget tynde dressing til at blive i wrappen – og hvad gør man så?
Man rører dressingen med mayo – og har nu en konsistens der kan blive i wrappen *G*

Asiatisk mayo

Ingredienser:

Bland de to dele sammen 1:1

Jeg brugte ca. 1 teskefuld til hver wrap.

Wraps

Antal: 6 stk.

Ingredienser:

  • 3 æg
  • Salt
  • Peber
  • Evt. krydderier der passer til det fyld der skal i wrappen
  • Smør til stegning

Blend alle ingredienserne.

Bag wrapsene som du ville bage pandekager.

Samling

Antal: 3 personer

Ingredienser:

  • 6 wraps
  • 2 store eller 3 små andebryster
  • Forskellige snackpebre
  • Agurk
  • Gourgette
  • Spinat (eller andet salat)
  • 6 tsk. mayoblanding

Smør hver wrap med ca. 1 tsk. af mayoblandingen og dæk hver wrap med spinat.
Skær snackpeber, agurk og gourgette i tynde strimler.
Skær andebrysterne ud i strimler.

Fordel grøntsager og andebryst på wrapsene og rul dem stramt.

Server med evt. rester af grøntsagerne og mayoblandingen.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *