Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Så gik der sørme en uge igen!

Det er på sin vis rigtig fint at jeg er tvunget til at kigge tilbage på ugen hver søndag – ikke kun fordi det tvinger mig til at kigge på, hvad jeg spiser, men også fordi det gør at jeg lige får tænkt over, hvad jeg har brugt ugen på.
Og ofte er det her at jeg kommer i tanke om, at jeg har forsømt venner, familie, træning – eller hvad det nu måtte være i løbet af ugen.
Og det er netop sådan at denne uge har været – jeg har egentlig haft flere (sociale) aftaler, men der er bare kommet ting i vejen, så de ikke er blevet til noget. Det er helt sikkert noget der skal gøres bedre i næste uge!

Det er langt fra alle uger der er lige spændende madmæssigt og denne uge er ikke synderlig spændende. Jeg kan godt mærke at jeg i øjeblikket har lidt for travlt og derfor enten spiser fotomad eller frysermad – og ind i mellem bare virkelig mærkelig mad, som man ikke kan tage billeder af *G*

Min uge har været præget af suppe og suppe… og lidt mere suppe!

En lille buttet pandekage med kokossmør, kokosflager og vilde blåbær efter træning

Jeg forkælede mig selv med denne lækre bid efter træning den ene dag – mums! Enten kan jeg ikke huske hvordan amerikanske pandekager smager eller også smager de her lige så fint 🖤

Chaffle, blomkålsmos. chorizo, avokado, æg og te med kokosolie on the side
Oopsie burger lignende ting med hertesalat, chili mayo, agurk, bløde løg og en hakkebøf
Porresuppe * 3 – med Dukkah og bacon, med Dukkah og med Dukkah og kylling

Som jeg sagde.. suppe, suppe og suppe! Der sneg sig også lige en Oopsie med leverpostej, skinke og agurk ind den ene dag

Fyldte chokolader med marcipan og nougat

Jeg er så småt gået i gang med jule produktionen og teste opskrifter til december – det er sørme et tough job! 🎅

Brændende kærlighed a la and – blomkålsmos, rosastegt andebryst, bløde løg og brunet smør

Nøj – det var godt – ikke en klassisk brændende kærlighed, men det smagte forrygende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *