Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Så har vi for alvor skudt 2021 i gang – det ser desværre ikke meget bedre ud end 2020 hvad angår COVID-19 i hvert fald. Der kommer nye og flere restriktioner hele tiden. Det er for at passe på os og det er sådan det skal være.

Det er egentlig ikke fordi jeg føler mig særlig ramt af COVID-19 ift. mange andre – som jeg skrev tidligere har min hverdag ikke været ret meget anderledes end den var før COVID-19. Men jeg kan da efterhånden godt mærke at jeg savner at kunne gå ud – ud og spise med særlige mennesker, drikke en kop te og hygge med veninder eller måske endda se en film i biografen.
Men når jeg tænker over, hvor hårdt andre er ramt, så føler jeg ikke at jeg kan tillade brokke mig. Det er trods alt bare ting jeg kan bytte ud eller gøre på andre måder.

Og det gør jeg – bytter tidligere tiders café og restaurant besøg ud med gåture.
Det er mega hyggeligt at gå en tur med en kop god te i termokoppen – frisk luft, motion og hvis turen gås med andre – lidt socialt samvær også.
Med god afstand og i det fri, kan man stadig gøre det med god samvittighed.

Denne uge har været præget af mad til flere dage – altså f.eks. kødsauce eller risengrød, som jeg har kunne spise af i mange dage fordi jeg kun er mig. Jeg bliver tit spurgt om jeg ikke bliver træt af at spise det samme flere dage i træk. Men det gør jeg ikke. Jeg har nævnt det før – jeg spiser for at leve, jeg lever ikke for at spise *G*
Jeg elsker mad og jeg elsker at spise mad og jeg har også perioder, hvor der er nogle typer af mad jeg har mere lyst til end andre, men jeg bliver ikke træt af mad som sådan fordi jeg skal spise 3-4 måltider af den samme slags flere dage i træk. Det er både nemt og billigt at lave mad til flere måltider af gangen.
Er du typen der bliver træt at 4*kødsauce, så kan du evt. variere tilbehøret.

I får her et udpluk af min uges mad – i billeder

En hurtig gang kødsauce rækker til mindst 4 måltider her i huset – nemt, hurtigt og billigt! Jeg spiste det med spaghetti lavet af græskar

Chorizo pølse bacon – røræg – avokado – lakridsmandler
Agurk – rød peber – spejlæg – kyllinge pølser med chili

Aftenhygge med en kop varm kakao og et par stykker lækker fyldt chokolade

Julede pandekager med Fiber sirup
Røræg – varmrøget laks – agurk – rød peber

Gode vaner blandet med dårlige vaner – jeg forsøger at være nærværende og nyde mine måltider, men det er desværre ikke altid det lykkes

Fat head pizza med mozzarella, pepperoni og rucola

Det var min mening at eksperimentere med forskellige KETO pizzaer, men jeg er aldrig rigtig nået videre end blomkålspizza og denne amerikanske variant – fat head dough pizzaen

Jeg tror dette har været den ret jeg har spist mest af i løbet af de sidste par uger, så godt er det *G*

Dette er også en af de retter jeg bliver ved med at vende tilbage til – den smager så dejligt, er nem at tilberede og så er der til flere dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *