Min mad-uge i billeder
Den første halvdel af denne uge blev brugt på at være syg og ugens sidste dage blev brugt på at være sammen med min nærmeste familie.
Et par dage, hvor vi havde ren afslapning, hygge med gode film, bøger og lækker mad!
Min far var ikke med denne gang, da det var tøsehygge, men vi holder ofte forlægende weekender eller ferie sammen hele familien. Også med bedsterne.
Jeg elsker disse traditioner med min familie – de betyder alt 🖤
Madmæssigt spiste vi selvfølgelig KETO, men KETO med lidt flere snacks end jeg normalt gør. Det var jo hygge og af en eller anden grund er hygge bare så tæt forbundet med det at tygge for os danskere. Jeg har skrevet lidt om det og min kontekst her.
Maden stod jeg for da min mor ikke tør bevæge sig ud i at lave KETO mad.. Jeg har opgivet at forsøge at forklare hende at hun bare skal tænke kød-grønt-fedt.. Hun forstår det ikke *G*
Jeg har spist ret varieret i denne uge. Det er selvfølgelig til dels et resultat af at jeg spiste mange rester mens jeg var syg. Men også et resultat af at maden faktisk ikke kunne række til flere dage, når vi var flere end bare mig
Men.. nu til billederne fra min mad-uge
I de sidste to uger har der været fokus på dagens første måltider – derfor er de i denne uge nedtonet lidt. Desuden kender de fleste af mine læsere nok efterhånden denne kombination til hudløshed, kød-grønt-fedt! 🖤
Den her entrecote ser måske ikke ud af så meget, men det er den bedste bøf jeg har fået i flere år! Og det siger altså ret meget eftersom jeg spiser pænt mange røde bøffer *G*
Denne kunne meget vel have været sammen med de andre mærkværdige blandinger jeg har spist i denne uge *G*
Mit nye motto er: Hvis det smager godt, så smager det sikkert også godt sammen!
Det holder som oftest stik selvom noget af det altså er lige lovlig mærkeligt
Tre af ugens virkelig mærkelige, men virkelig velsmagende retter – eller sammenblandinger…
Jeg kunne næsten ikke få mig til at putte et billede op af karrysauce og roastbeef på samme tallerken, men det smagte altså mega lækkert! Og den karrysauce er den bedste jeg har smagt til dato, så spises skulle den *G*
Tre af de ting jeg plejer at kalde for søde, bløde ting.. Og ting som jeg helst ikke spiser for meget af – og slet ikke, hvis jeg kører fuld KETO (Full blown KETO)
Jeg elsker, elsker, elsker brændende kærlighed a la and!
Jeg intervalsteger altid mine røde stege – og det bliver altid perfekt. Og så er det den nemmeste måde at sikre at din steg bliver flot jævnt stegt
En kommentar
Pingback: